Tuesday, December 27, 2011

Tutti Frutti....

pergh....1st time aku makan bende alah yang sedap nie...alhamdulillah...
nie sume angkara idea akram hakim...hahaha...sory salahkan hang am...
ntah cam ne lepak2 kat bilik,tbe mantan gess society ni cadang makan tutti frutti...
semangat gler sampai terus search kat internet kat mana lokasi mende ni kat jb..
rupenyer tak jauh mane pun..berjaya menjumpai lokasi di sutera utama,dekat dengan sutera mall..pe lagi, tanpa berlengah terus pergi ke tempat yg dituju...even dah tau tmpat kat ne,tp still gak gune GPS....maklumlah member2 aku ni sume anset mahal2...


aku,zack,arep and hafizi....


haha..ni la mangsa2 yang terpengaruh dengan mastermind...hahaha..

muke wat gembira wlaupun byr dgr harga yang "MAHAL"....hahaha...


ni la akram@am,mastermind yg berjaya mempengaruhi kami..aduh...
sesal dahulu pendapatan,sesal kemudian tak berguna...


ni la pilihan santapan kami...pergh..sedap giler..memang berbaloi... mesti kene habiskan.. bak kata am " timbang tutti frutti lagi GERUN dari timbang berat badan" so,phm2 la brape harga bnde ni..mesti korg pun tau...so kne la habiskan sampai ke titisan yang terakhir......kalo tak rugi ar....makan pun pelan2..kene layan kesedapan bnde alah ni...
tapi aku ase mkn bnde ni bleh setahun skali je..mane taknyer...mahal,,,huhuhu...
berikut adalah harga yg paling mahal..haha

1st place:AREP SAMAD
2nd place:ZACK
3rd place:MAZLAN
4th place:FIZI
5th place:AKRAM


ape2 pun thanks kat hafizi ithnin sebab sudi membawa kami ke destinasi..kalo tak,x denyer la nak pegi...
so,pada korg2 sume,jom ar rase tutti frutti...pelbagai pilihan..tp pastikan duet dalam dompet kne ade..paling koman atas RM10...kalo x...sory bro...ehhhe..

ALHAMDULILLAH....

5 comments:

  1. pas nie boleh la mintak saudara lan belanja plak.. hehehe

    ReplyDelete
  2. hahaha...aku mkn setahun skali jer....

    ReplyDelete
  3. aku g gk mlm tu..seb bek xjupe ngn korunk..kat area sutera mall kn...kui3..tyme mlm aku g mesin vanilla rosak..hmpeh.

    ReplyDelete
  4. mlm tu bile ni...ktorg g mlm td la....
    mesin sume ok je....hg tekan kuat sgt kowt smpai rosak...,sbb lapa sgt nk mkn ...haha

    ReplyDelete
  5. nice blog..gune bahasa arab..alhamdulillah..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...